Crònica : Pre-Infantil M – Escola Pia Balmes

Seguim buscant una dinàmica positiva
ESCOLA PIA SANT ANTONI (28)
ESCOLA PIA BALMES (45)
El preinfantil masculí acumula dues derrotes consecutives en aquesta 2a fase, aquest cop davant l’ESCOLA PIA BALMES.

El partit va començar amb un bon primer quart que es va decantar a favor de l’equip local (4-2), però ràpidament es va capgirar el resultat degut a un 2n i 3r quarts molt fluixos per part dels nostres jugadors (2-8 i 0-10). S’arribava doncs a una primera meitat clarament decantada per a l’equip rival (6-20) i amb una falta d’intensitat i d’encert notablement visible per part del nostre preinfantil.

A la segona meitat, les coses començaven igual, amb un 4rt període desastrós (4-14) i amb una gran falta de ritme i de ganes de lluitar per part dels nostres nois. Les coses van canviar al 5é període, quan es van començar a veure detalls de qualitat i un bon moviment de pilota.Tot i això, la gran falta d’encert de cara cistella provocava que perdéssim igualment el quart per un ajustat (6-7). A l’últim quart es va poder veure una molt bona actitud dels nostres jugadors i un moviment de pilota que no s’havia realitzat anteriorment i que deixava un resultat molt positiu (12-4).

En resum, s’ha de seguir treballant. L’equip està entrenant be però falta que aquestes ganes que hi ha als entrenaments siguin portades de la mateixa manera als partits per començar a obtenir victòries. S’ha de trobar una dinàmica positiva que ens faci gaudir tant als jugadors com al públic.

ESCOLA PIA SANT ANTONI (28): David Arevalo (4); Àlex Jane (0); Sergi Morcillo (6); Mario Iglesias (6); David Valldosera (0); Hugo Porras (2); Eric Vilas (8)
Tirs lliures: 0/8

Lluís i Joan

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s