Crònica Pre-Benjamí – CEBN (Escola Progrés)

Pre-Benjamí 14–36 CEBN (Escola Progrés)

El nostre primer partit!

Aquest divendres els petits d’EPSA van jugar el seu primer partit oficial i va anar força bé. Es tracta d’un equip nou, la meitat del qual han començat a jugar a bàsquet aquest any, ara tot just fa un mes.

El partit estava plantejat amb uns objectius a assolir determinats per la feina feta durant els entrenaments. Aquests objectius no tenien res a veure amb el resultat del partit perquè el que es vol aconseguir és que els jugadors treballin, s’esforcin, millorin i, sobre tot, que s’ho passin bé practicant l’esport que els agrada.

L’inici del partit va ser lent. Els nens, tot i tenir moltes ganes de jugar, semblava que no estaven actius del tot. Miraven força la pilota i tardaven en anar-la a buscar. Poc a poc van començar a treure’s la por, botar endavant, lluitar la pilota i ficar punts. Durant el partit es van veure coses molt xules, vam robar moltes pilotes i vam sortir en contraatac, tot i que vam tenir poc encert.

Com he dit abans, el que buscava era que els objectius es complissin i així ho van fer, motiu pel qual estic molt orgullosa del partit, independentment del resultat obtingut.
Poc a poc i bona lletra.

1,2,3 EPSA!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s