Crònica Diagonal Mar-Front Marítim Negra – Cadet Femení

Diagonal Mar-Front Maritim Negra 46-39 Cadet Femení
En el primer quart vam començar a perdre de 10 punts sota del Front Maritim Negra. Podríem dir que va ser perquè no estavem al 100% amb la defensa.
En el segon quart ja vam sortir més concentrades, amb ganes de guanyar, i vam baixar el cul en defensa, perquè sabem que en això no ens guanya ningú. Ens centravem en la jugada principal que consistia en passar-la, bloc amb continuació i jugar sota canasta. Això durant tot el partit.

Va ser un partit molt igualat, perdiem de dos o guanyavem de dos, tota. Tot i que el nostre equip anava més ofegat ja que erem 7 jugadores i una d’elles amb quatre faltes i elles en canvi eren 12, cosa que tampoc ens afectava gaire.
Part positiva del partit; podríem dir que sabíem perfectament la jugada i que en el 2n, 3r i 4t quart defensavem al màxim.
La part negativa del partit, doncs que al cap i a la fi ens van enganxar la jugada i ens quedavem bloquejades, sense saber com jugar, entravem, passavem i tota l’estona era el mateix, un joc bastant avorrit.
Aquest partit pel Cadet Femení d’EPSA ens feia molta pena perdre’l, ja que fa dos anys enrere vam guanyar la Copa CEEB en aquella mateixa pista. Recordavem com tot el camp era una marea groga on venien familiars, jugadors, fins i tot professors, solament per veuren’s guanyar aquella copa.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s