Crònica Cadet Femení – Diagonal Mar Front Marítim Negra

Cadet Femení 40-30 Diagonal Mar Front Marítim Negra

Després d’un bon partit el passat dissabte, la setmana començava i les nostres jugadores es tornaven a veure amb un equip ja conegut, el Diagonal Mar.

El partit iniciava: l’hora poc habitual pel nostre equip local i l’absència d’una jugadora feia que EPSA no les tingues totes a favor.

Durant el primer quart, les locals van ser l’equip capdavanter en el marcador, tot i això s’havien de millorar moltes coses, més intensitat en la defensa i més moviment de bola en l’atac, no van haver-hi gaires inversions, això va fer que juguéssim bastant amb els u contra u.

En el segon quart les coses van anar canviant, la defensa era molt més activa i això ens donava molta més seguretat en el camp defensiu, en canvi l’atac seguia igual, les jugadores grogues, tot i que estaven fent un bon partit, seguien sense moure la pilota, però gràcies a alguns recursos ja entrenats, vam poder arribar a la mitja part amb un bon parcial.

Després de deu minuts de descans les nostres jugadores es tornaven a activar, es va començar a veure una mica més de moviment en l’atac això feia que la defensa contrincant s’hagués de moure mes per defensar, i per tant donava una avantatge a l’EPSA.

En l’últim quart el rendiment de les nostres va baixar, a causa del poc nombre de jugadores, cap ja no podíem donar el nostre 100 %. Encara que això ens afectes, vam saber afrontar-ho i acabar amb un bon partit.

Malgrat tot l’EPSA es va saber desenvolupar molt bé al llarg del partit i després d’un constant esforç, guanyar el partit i l’average.

1,2,3 EPSA!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s